<

Екс-кандидат в нардепи вважає Любомльщину “майже Росією”, а Нововолинськ – Данбасом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 16.11.2014 / Новини / , , , , /
Перегляди
9
/ коментарів 6

Колишній кандидат в депутати Верховної ради від 19-го округу (Володимир-Волинський, Нововолинськ, Іваничі, Любомль) Констянтин Зінкевич прокоментував свою поразку. Виявляється у всьому винні неправильні виборці. Мовляв жителі Любомльського району майже росіяни, а у Нововолинську живуть люди схожі на жителів Донбасу і тому і ті й інші голосують так, як їм наказують зверху. Про це він написав у Фейсбуці.

unnamed

Зазначимо, що це далеко не перше цікаве одкровення Констянтина Зінкевича в цій соціальній мережі. Під час виборчої кампанії кандидат на своїй сторінці у Фейсбуці запропонував позбавляти виборця соціальних гарантій, якщо він двічі не ходив на вибори…

Zinkevich




коментарів: 6
  1. Я не буду таким категоричним, як К. Зінкевич. Проте.
    Істина, як завжди – посередині. І доля правди у його словах таки є. Знаю, що зараз мої “любі друзі” заверещать і заниють: “Як він не любить рідного міста! Та він – старий маразматик”. І почнуть встановлювати психіатричні діагнози. Знаю і те, звідки і від кого ці люди. Як і їхні прізвища. Хоча, “найсвіжіших прислужників”, можливо й ні. У них ротація. :)))Частково, екс-кандидат правий. Як по Нововолинську, так і по Любомльському району. Тут – умовний Донбас. Однозначно. І так було завжди. А там, імовірно, – червоне Полісся. Довго розповідати. Самі розберіться, як вистачить терпіння.

  2. Сам з Нововолинська. З паном Костянтином цілком погоджуюсь, тому що так і є, якби не старались наші чиновнички на місцях це приховувати. Але і Володимир теж отримує розпорядки зверху. Вот в педусі казали студентам голосувати за Гузя. Тако що нічого в Україні не змінилось, а жаль …

  3. Ви уважно читайте: “Той, кого хвилювало, той вивчив кандидатів і зробив свій вибір (а таких мало)”. Сорі, але що тут не так? Хіба багато людей головою думали? Вибрали ж Гузя в кінці кінців. Так, задля справедливості, пригадайте, як ревно Полісся підтримувало колись Яника і скільки народу звідти на заробітках в Росіі? А скільки східняків у Новоаолинськ приїхало на шахти? Менталітет справді різний у плані політичної свідомості. Пан Анатоль правий, хто має терпіння, той розбереться.
    Бачу Гузя ніц життя не вчить, раз він ще й після виборів Зінкевича піарить такими новинами, а себе вкотре компрометує. Ну дали вам того мандата і все? Нема чим похвалитись, то хоч іншим підкакну. Так це бачу :)

  4. Хватає того, що полішуки комуністів завжди обирали до ВР. То це не “майже Росія”, а це ще ті натуральні КАЦАПИ. А стаття ваняє заказухою :)))

  5. Чому в заголовку статті написано “Данбассом”, якщо Зінкевич написав ” Донбасом”? Видно тут щось в автора статті особисте)) та ще й таку новину та й найбільшим шрифтом та на першу сторінку )))) цікаво, кому на цей раз Костя заважає?
    Якщо чесно, в Зінкевича гарне почуття гумору (хоча, в кожному жарті…доля жарту, все інше правда, і ці його слова не виняток). Зінкевич людина дуже добра і мудра. Більше того, має право на власну думку і сміливість її висловити, на відміну від інших, які щебечуть, а на ділі, щурі продажні.Так що фігня оце ваше шастання по його сторінці, я і далі за нього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер