<

Екс-гравець “Волині” – кращий захисник в історії збірної України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:22 | 14.07.2017 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Колишнього захисника луцького «Торпедо» (назва «Волині» у 80-х роках) Олега Лужного визнали найкращим захисником за всю історію збірної України.

Про це повідомляють Волинські Новини, посилаючись на УНІАН.

На честь 25-річчя з дня першого матчу збірної України з футболу портал «Команда1» провів голосування з вибору кращих виконавців за всю історію «синьо-жовтої» збірної.

За 25 років у складі збірної України виступали сотні кращих вихованців українського футболу. Шляхом опитування вболівальників, футбольних журналістів і тренерів «Команда1» визначила кращих гравців збірної за амплуа.

Кращим форвардом збірної України за 25 років (1992-2017) став нинішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко. Кращим півзахисником збірної за історію експерти назвали динамівця Андрія Ярмоленка. У номінації «Кращий захисник» переміг ще один екс-гравець «Динамо», а тепер тренер клубу Олег Лужний. Сьогодні в рамках прес-конференції тренерського штабу ФК «Динамо» почесний приз Лужному вручив відомий український тренер Микола Павлов, повідомляє офіційний сайт «Динамо».

Нагадаємо, Олег Лужний на початку кар’єри грав за «Торпедо» Луцьк з 1985 до 1988.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер