<

Екс-голову ДСНС Бочковського триматимуть під вартою з правом внесення застави

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 28.03.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Суддя вважає за необхідне застосувати до підозрюваного Бочковського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід екс-голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 1 млн 184 тисячі гривень, після внесення якої його негайно мають звільнити з-під варти, – повідомляє УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідну ухвалу сьогодні оголосив суддя Печерського районного суду Києва Іван Козлов.

“Слідчий суддя вважає за необхідне застосувати до підозрюваного Бочковського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Водночас, застосувати до підозрюваного внесення грошової застави в сумі еквівалентній трьомстам рівням мінімальної заробітної плати, тобто 1 млн 184 тисячі гривень”, – зазначається в ухвалі.

Крім того, на Бочковського покладаються додаткові обов’язки прибувати до органів досудового слідства за викликом, не відлучатися з місця проживання, а також надати документи, які дають можливість виїхати за межі України.

Ухвала суду може бути оскаржена протягом 5 діб.

Як повідомляв УНІАН, Бочковському та його заступнику Василю Стоєцькому інкримінують організацію злочинних схем закупівлі пального у приватних компаній за завищеними цінами. Їх затримали 25 березня на засіданні Кабінету міністрів.

Слідство просило суд обрати їм запобіжний захід у вигляді арешту.

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок