<

Екс-голова Волинської митниці, якого підозрюють в хабарництві, заявив, що ні від кого не ховається

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 12.07.2019 / Новини / , , /
Перегляди
47
/ Коментарі відсутні

Колишній голова Волинської митниці Віктор Кривіцький заявив, що він ні від кого не ховається та перебуває в Україні.

Про це він написав на свої сторінці у фейсбук.

«З подивом дізнався, що у минулому Волинський, а тепер Київський обласний прокурор Максим Киричук так мене шукає і так хоче бачити, що аж в розшук оголошує. Думав, що рішення суду про відшкодування збитків та закриття кримінальної справи зупинять чи пригальмують безчинства, якими цей «правоохоронець» займався на Волині. Але виявляється, що певних людей історія нічого не вчить. Ті самі прокурори, такий же почерк, фабрика фейків працює як ні в чому не бувало», – розповів Кривіцький.

Він додав, що знаходиться в Україні, ні від кого не ховається, ніяких повісток про виклик до прокуратури для проведення слідчих дій не отримував.

«Вчора мій адвокат надіслав листа прокурору з вимогою вказати дату, час і місце, куди мені необхідно з’явитись. Хоч не розумію мети зустрічі – рішення про закриття кримінального провадження у зв’язку з відсутністю в моїх діях складу кримінального правопорушення містяться у відомостях ЄРДР досудових розслідувань. Лист рекомендований, під сукно не сховаєш. Крім того, ретельно документують усі неправомірні дії прокурорів адвокати і правники. Усе підкилимне стане явним і відповідальності за ці махінації із процесуальним правом навряд чи вдасться уникнути», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, екс-начальника Волинської митниці Державної фіскальної служби Віктора Кривіцького оголосили в розшук через підозру в хабарництві та зловживанні службовим становищем.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа