<

Екс-депутата Партії регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:40 | 28.02.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Цю інформацію Українській правді підтвердив депутат, радник голови МВС Антон Геращенко.

“Інформація про смерть Чечетова – правда. Це було самогубство”, – сказав Геращенко, – пише Українська Правда

Геращенко у своєму Facebook також зазначив, що Чечетов вночі викинувся з вікна власної квартири з 17 поверху будинку за адресою Вул. Мішуги, 2. “У Чечетова на Мішуги, 2 була двоповерхова квартира”, – повідомив він.

“Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася о 1: 30 ночі і не виявила поруч чоловіка, обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири, відкрите вікно і тапочки чоловіка”, – повідомив він.

“Судячи з опитування дружини та інших осіб, які бачили його напередодні, він перебував у глибокій депресії, після початку кримінального провадження за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час “ручного” голосування 16 січня 2014″, – написав Геращенко.

Також Геращенко навів приблизний зміст передсмертної записки, яку залишив Чечетов:

“Немає ніяких моральних сил більше жити. Я йду. Думаю так буде краще для всіх. Спасибі всім за підтримку”.

За словами Геращенка, “за фактом смерті Михайла Чечетова порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу – умисне вбивство, як робиться завжди в таких випадках для того щоб перевірити всі можливі версії”.

“Судячи зі свідчень дружини Чечетова, сумнівів у тому, що це було самогубство шляхом викидання з вікна, у мене немає. Є тільки момент про те, чи не довели його до самогубства погрозами при зустрічі або по телефону, особи проти яких він міг дати свідчення “, – додав Геращенко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер