<

Директору підприємства, яке будувало казарми для військових на Волині, оголосили про підозру за розкрадання понад 6 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 8.02.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарів 8

У Волинській області викрили схему розкрадання 6,2 мільйона гривень підприємством-підрядником, яке будувало казарми для військових.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові повідомили директору підприємства про підозру, – повідомляє пресслужба ДБР,

«Досудовим розслідуванням встановлено, що директор підприємства, яке виконувало будівельні роботи на замовлення Західного територіально квартирно-експлуатаційного управління, вносив недостовірні відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт та заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах на загальну суму в понад 6,2 мільйона гривень. Підрядник умисно завищував обсяги виконаних робіт та використаних матеріалів під час зведення трьох будівель казарм поліпшеного планування, призначених для потреб військовослужбовців ЗСУ у Волинській області», — повідомили в ДБР.

Правоохоронці зазначають, що будували на військових об’єктах з порушеннями. Так, замість щебеню підрядник використовував шлакові відходи, зменшував товщину фундаменту та стяжок, не проводив гідроізоляцію конструкцій. 

Слідство зараз також перевіряє, чи не причетні до розкрадань службовці ЗСУ.

Якщо провину директора підприємства-підрядника доведуть, йому загрожує до від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, казарми і гуртожиток для військових будуються і у Володимирі-Волинському.

Раніше під час брифінгу мер міста повідомляв, що у зв’язку з будівництвом нових об’єктів, виникли перебої у водопостачанні військових містечок.




коментарів: 8
  1. вже вибрали тих .що не крадуть- вони собі беруть зарплати в виді премій по мільйону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок