<

Директорка Володимир-Волинської птахофабрики претендує на премію “Людина року – 2017”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:26 | 20.01.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У переліку імен українців, які за свої досягнення у 2017 році можуть стати лауреатами 22-ї загальнонаціональної програми «Людина року-2017″, – генеральний директор ВАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Аліна Сич.

Вона претендує на перемогу у номінації «Аграрій року». Про це повідомляє видання NEWSONE.UA. – пише Район Володимир-Волинський.

Загалом нагородження переможців відбудеться у 18 номінацях: «Регіональний лідер року», «Мер року», «Промисловець року», «Підприємець року», «Менеджер року», «Фінансист року», «Аграрій року», «Житловий комплекс року», «Лідер логістичної галузі року», «Лідер ресторанного бізнесу року», «Заміський оздоровчий комплекс року», «Телевізійний журналіст року», «Діяч мистецтв року», «Спортсмен року», «Меценат року», «Нова генерація року», «Лідер малого і середнього бізнесу року», «Інформаційно-аналітичний телеканал року».

Урочиста церемонія вручення премії «Людина року-2017» відбудеться 24 березня у Національній опері України імені Тараса Шевченка.




один коментар
  1. Премію “Людина року” заснував Райцин Аркадій Емільович в 1995 році. Вона недержавна. І Господь всемилостивий тільки знає, яка вона – приватна чи іще якась. Можливо, масонська. Лауреатами стають у результаті опитування. (???) Вона існує у багатьох номінаціях. Чи її купують? Очевидно, що так. Скільки вона коштує? Питання не до мене, а до міського голови – саме він її неодноразово отримував. Лауреатами були Кернес, Добкін, брати Клички… Як на мене – вона для можновладців і багатіїв. А ще щоби прославляти їх. І дурити нас – простих людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер