<

Директор школи-інтернату у Володимирі-Волинському прозвітував за впровадження експерментальної форми навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:36 | 24.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
38
/ коментарів 11

На зборах тудового колективу школи-інтернату Володимира-Волинського Валентин Вірковський прозвітував щодо впровадженн на базі навчального закладу Всеукраїнського експерименту “Соціалізація особистості дитини в умовах реформованої спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату”. В президії зборів високопосадовці із Міністерства освіти і науки, обласного та місцевого рівнів.

До презиції увійшли:

  •  Тетяна Симоненко, начальник відділу освіти дітей з особливими потребами департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністервства освіти і науки України, доктор психологічних наук, доцент кафедри загальної психології;
  • Галина Бевз, кандидат психологічних наук, доцент Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України; від Волинської обласної ради – Ірина Констанкевич;
  • Світлана Мишковець, заступник голови Волинської ОДА;
  • Петро Саганюк, міський голова Володимира-Волинського;
  • Людмила Плахотна начальник управління освітики, науки та молоді Волинської ОДА;
  • Ільшбетта Стігалла директора адміністративного центру обслуговування закладів  опіки та виховання міста Блаховня (Польща)
  • Наталію Павлюк голова шкільного батьківського комітету.
2

Присутніми на зборах окрім батьків та педагогічного колективу були й депутати міської ради, представники міськвиконкому, а також районної ради та адмінстрації, місцеві підприємці.

Реформування школи-інтернат розпочалося ще у 2007-му році та названий “Центром освіти та соціальної підтримки”.  У 2008-му році презентували навчальний заклад на Всеукраїнській нараді з питань реформування інтернатної системи. У 2012-му році на Всеукраїнському науково-практичному семінарі на базі школи та на Громадських слуханнях, які були проведені в школі-інтернаті. У 2014-му році відбулися слухання на засіданні методичній ради університету Менеджменту освіти.

“За 9-ть років відбулися системні зміни. Коли починали реформування у нас було трохи більше ніж 200 дітей. Школа на той момент – 200 дітей-сиріт, це середня по величині школа, а на сьогодні маємо 6-ть сиріт, але дітей тепер 621. Маємо дітей різних категорій: 348 дітей – це діти із соціальновразливих сімей, 27-м дітей – це діти з особливими освітніми потребами. Хочу щоб Ви зрозуміли цей етап, який ми пройшли: діти змінилися 100% по категоріях, напрямки роботи також зазначи значних змін і разом з тим змін зазнав кадровий потенціал нашої установи. Хочу сказати, що динамічно розвивалася навчально-матеріальна база.” – розповів у звіті Валентин Вірковський, директор школи-інтернату.

Після 40 хвилинного звіту директора, слово для виступу надавалося всім охочим та членам президії. Із зали виступили: представник батьківського комітету Людмила Панасюк, учень 10-го класу Олександр Шевчук, Валерій Пташичук, батько діти якого навчаються у закладі, помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч та ще один батько дітей, котрі відвідують навчальний заклад – Андрій Кандиба. Також, кожен виступаючий окрім того, що висловлював свою думку про навчальний заклад, педагогічний колектив, навчальний процес, мали змогу виставити оцінку. Із двох можливих “задовільно” чи ” не задовільно” присутні ставили директору оцінку “відмінно”.

На закінчення Звіту учні школи-інтернату продемонстрували свої творчі досягнення.

1
5
6
4
3




коментарів: 11
  1. Нехай ще прозвітує про своїх зятів, які скоро захватять наші котельні – прихвостень папінюківський!!!

  2. Були часи, коли Тамерлан захватив пів Азії, а цьому пану Тамерлану навіть Володимирські котельні не під силу. А звіт директора був високо оцінений батьками, трудовим колективом та всіма запрошеними.

  3. Купа депутатів з облради, а Панас з Зінею не прийшли. Це й зрозуміло – вони херої інтернету (фейбуку), з людьми, особливо на таких великих зібраннях, вони стімаються зустрічатися. А то як у Жовтневому ще й палками або указками набють!

    • Заявляю офіційно, К.Зінкевич та О.Панасюк запрошення на звіт керівника не отримали, на відміну від інших депутатів. Чому не запросили? Питання не до них.

  4. Валентина Борусевич, якби всі котельні були такими ж як у цій школі…Економія і тепловіддача набагато краща ніж в державних комунальних задріпаних підприємствах

  5. Тамерлан, або пані Валентина! Якби були такі котельні як у школі в комунальних підприємств то люди відчули б економію та більшу кількість тепла в оселях ніж зараз

  6. Якщо котельні будуть такі, як та школа – то тільки вперед. І ще. “Ваші” котельні – це чиї? Хіба це приватна власність? От через таких халуїв, які мають одну звивину і ту від шапки, так і живем! Ганьба халуям!!!

  7. Що ви у ті котельні вперлися? Людина на своєму місці і це відомо у всіх усюдах! А Жукові прихвосні були ж на звіті – і психоВєра, і садо-мазо-Тимосевич, що ж до мікрофону не вийшли? Що ж не “заклеймили”? ХА-ХА! Кловуни!

    • а ви впевнені, що депутати йшли з Вірковським боротися? Наведіть порядок у своїй голові!

  8. Ото ж воно і є, в очі ж не скажуть тої брехні! А якщо його зяті зроблять з міськими котельнями те, що він зробив зі школою – то нехай забирають.Хіба це погано, якщо ми будемо платити менше за тепло? Чи “погано” може заключається у зеленій жабі? От і в школі вдалося зробити експеримент і зяті добрі попалися?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер