<

Головний лікар побив завідувача хірургічного відділення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 1.02.2015 / Новини / , , , /
Перегляди
53
/ коментарів 5

Генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель (колишній член депутатської фракції Партії регіонів) побив завідувача хірургічного відділення Олександра Деця.

28 січня 2015 року в Любомльському РВ була зареєстрована заява від Олександра Деця проте, що генеральний директор Дибель наніс йому тілесні ушкодження, згідно даної заяви розпочато кримінальне провадження. В ході слідства відразу було призначено судово-медичну експертизу щодо потерпілого, під час проведення якої зафіксовані його тілесні ушкодження. На даний час проводиться досудове розслідування.

Олександр Дець звернувся до інтернет-видання “Буг” та розповів про конфлікт з директором лікарні. Детальніше про цей конфлікт дивіться у нашому сюжеті.

Інтернет-видання “Буг” уважно слідкує за цією подією.




коментарів: 5
  1. Добре знаю В.Дибеля. Він колись працював у пансіонаті “Шацькі озера”. Як це на нього схоже. Закабанів на регіоналівських посадах. Запанів і знахабнів. Хлопці із Любомля, ви йому пробачите?

  2. Глибоко поважаю Олександра Деця – це справді хірург від Бога. “Золоті руки” – це про нього. Але у мене претензії до журналістів “Бугу”: чому у сюжеті відсутня пряма мова іншої сторони конфлікту – Дибеля? Хто тут правий, а хто ні – ще буде видно, а от журналістських стандартів ніхто не відміняв…

    • Та тут взагалі немає ніяких стандартів… Вже на помилки очі інколи закриваю, але все ж би хлопців в 10 клас би відправив би по новій. Ну який “директор лікарні”?????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер