<

«Динамо» та гравця «Шахтаря» покарали за витівки на матчі в Харкові

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:15 | 22.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Київське «Динамо» покарали одним домашнім матчем без глядачів та штрафом у 500 тисяч гривень за поведінку своїх уболівальників на матчі 14-го туру УПЛ з донецьким «Шахтарем».

Про це йдеться у рішенні Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу, – передає Українська правда.

“ФК “Динамо” проведе один домашній матч без глядачів (плюс один матч без глядачів умовно з випробувальним строком до кінця сезону-2019/2020) та зобов’язаний внести обов’язковий грошовий внесок у розмірі 500 тисяч гривень”, – йдеться у рішенні.

Футболіста “Шахтаря” Тайсона, який був вилучений з поля в тому матчі за непристойний жест, відсторонили на одну гру та ще на дві умовно.

Передісторія:

  • 17-го листопада під час матчу між донецьким “Шахтарем” і київським “Динамо” у Харкові гру зупиняли через расистські вигуки фанатів киян на адресу гравців клубу “Шахтар” Тайсона та Дентіньйо.
  • “Шахтар” заявив, що засуджує будь-які прояви расизму.
  • У “Динамо” підкреслили, що проблема нетерпимості актуальна для багатьох фан-секторів. Водночас там закликали провести об’єктивне розслідування та зазначили, що боротьба вітчизняної Асоціації футболу з футбольним хуліганством зводиться лише до визначення розмірів грошових штрафів. Натомість, за всі роки не ініційовано жодного заходу, зустрічі, діалогу з представниками фан-середовища, лідерами вболівальницьких рухів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа