<

Двоюрідного брата загиблого мера Кривого Рогу знайшли повішеним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:07 | 11.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
385
/ Коментарі відсутні

10-го листопада у власному будинку знайшли повішеним Бориса Павлова — двоюрідного брата загиблих колишнього міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова та його брата Андрія.

Про це повідомила речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська, – пише Громадське.

За її словами, у поліцію звернулася цивільна дружина Бориса Павлова, яка побачила його повішеним у будинку.

Як повідомила речниця поліції Кривого Рогу Ангеліна Крадожон, обставини смерті зараз встановлюють, тіло вже направили на судово-медичну експертизу.

Як пише медіаплатформа KRIVBASS.CITY, Борису Павлову було приблизно 50 років, і він мав тяжкі захворювання. Кореспондентка видання повідомляє, що на місці працюють слідчі Криворізького районного управління поліції.

Зі слів поліції, зранку 10 листопада цивільна дружина Бориса Павлова пішла на роботу. Повернувшись, виявила його мертвим.

Сусіди загиблого повідомили, що ніколи не мали конфліктів із ним. Про хворобу Бориса Павлова дізналися від правоохоронців.

Керуючий будинком, у якому жив померлий, повідомив KRIVBASS.CITY, що Борис Павлов мав онкологічне захворювання. Протягом останніх трьох-чотирьох місяців візуальний вигляд загиблого значно погіршився. Цивільна дружина нібито постійно не жила разом із Борисом.

За даними слідчих, яких цитує видання, передсмертної записки Борис Павлов не залишив. Правоохоронці повідомили про те, що загиблий мав рак стравоходу, а також туберкульоз.

Як повідомила цивільна дружина покійного Надія Тесленко у коментарі «СВОИ. Кривой Рог», у Бориса Павлова був рак, і йому напередодні, 9 листопада, консиліум лікарів відмовив в операції (вставлення стоми).

Мовляв, в онколікарні відмовилися ставити стому через те, що в чоловіка виявили туберкульоз.

Нагадаємо, смерть мера Кривого Рогу: стало відомо, що було на відео з камер спостереження.

Перед смертю з телефона мера Кривого Рогу видалили все листування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер