<

Двох жінок з Києва підозрюють у розбещенні власних дітей та створенні порнографії з ними

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 30.06.2021 / Новини / /
Перегляди
474
/ Коментарі відсутні

Від дій горе-матерів з Києва постраждали дівчатка у віці 6 та 9 років. Жінок затримали, їм загрожує до десяти років ув’язнення.

Дві не пов’язані між собою жительки столиці розбещували своїх малолітніх дочок та виготовляли за їхньої участі протиправний контент, – повідомляє Нацполіція України.

Фото- та відеоматеріали порнографічного характеру збували в інтернеті, вартість одного складала до 2 тисяч гривень. Від протиправних дій постраждалих діти 6 та 9 років. 

В оселях зловмисниць правоохоронці провели обшуки із залученням судового експерта Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. На комп’ютерній техніці та телефонах зловмисниць виявлено понад 1 000 файлів протиправного контенту за участю дітей.

Обох жінок затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Потерпілих дітей на час проведення слідчих дій поміщено до соціальних центрів.

Зловмисницям оголошено про підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) (у редакції, що діяла до набрання чинності Законом України від 18.02.2021 № 1256-ІХ щодо імплементації Ланцаротської конвенції), ч. 1 ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України. Підозрюваним може загрожувати до десяти років позбавлення волі.

Одній фігурантці обрано запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу іншій зловмисниці. Тривають слідчі дії. 

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер