<

Двоє чоловіків зґвалтували свого друга й кинули в колодязь на Луганщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:06 | 28.11.2021 / Новини / /
Перегляди
1262
/ коментарів 8

На Луганщині поліціянти затримали 2 чоловіків, які зґвалтували й забили до смерті свого товариша. Після цього сховали тіло у закинутій каналізаційній криниці.

Поліціянти знайшли понівечене тіло під час пошуків. Про це у фейсбуці повідомляє місцева поліція.

Правоохоронці затримали 32-річного та 20-річного мешканців міста Рубіжне. Один із них уже мав раніше судимість.

24-го листопада до поліції міста Рубіжне звернувся місцевий мешканець з повідомленням про те, що ще 21-го листопада зник безвісті його брат, якого він самотужки намагався знайти, але пошуки результату не дали.

В ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що ввечері 21-го листопада в гості до заявника, який в цей час разом із братом та знайомим вживали алкогольні напої, завітали двоє чоловіків.

Гості влаштували бійку з братом господаря, звинувачуючи його у недобрих справах минулих часів. Побивши та зґвалтувавши чоловіка неприроднім способом, гості витягли його на подвір’я, а потім віднесли напівоголеного на територію покинутого заводу, що розташований поблизу, де й залишили.

Під час обстеження цієї території, службовий собака привів поліцейських до каналізаційного колодязя. Злочинці, скинувши тіло вбитого у колодязь, ретельно закидали його цеглою та ґрунтом, розраховуючи, що таким чином приховають свої злочинні дії. Щоб дістати тіло загиблого з колодязя, поліцейські вимушені були звернутися по допомогу до колег-працівників ДСНС.

В рамках відкритого за даним фактом кримінального провадження слідчими під процесуальним керівництвом прокуратури попередньо оголошено затриманим чоловікам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Досудове слідство триває. Після проведення усіх необхідних слідчих дій та експертиз, слідчими разом із прокуратурою буде вирішуватись питання про остаточну кваліфікацію даного злочину.

До встановлення обставин зникнення 48-річного рубіжаніна, його місця знаходження та викриття осіб, які причетні до скоєння злочину, були залучені слідчі Слідчого управління, співробітники Управління карного розшуку, управління внутрішньої безпеки ДВБ НПУ та поліції м. Рубіжне, експерти-криміналісти та кінологи зі службовим собакою. Пошукова робота дала свої результати. Тяжкий злочин був розкритий.

Понівечене тіло розшукуваного чоловіка було знайдено у каналізаційному колодязі. Були встановлені свідки події, виявлені речові докази. 32-річного раніше судимого та 20-річного мешканців м. Рубіжне затримано у порядку статті 208 КПК України та доведена їх причетність до вчинення злочину.




коментарів: 8
  1. ” Побивши та зґвалтувавши чоловіка неприроднім способом, .. ”
    А як же вони могли згвалтувати його природнім?

    • Тебя только подобный момент заинтересовал?! Я вшоке. Люди из ума выжили. Здравствуй каменный век снова

  2. зараз законодавство всі способи визнає законними, а би по узгодженню і все люкс

  3. Бужани адмiни перестаньте глумитись над відправкою комeнтapiв з нашого боку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця