<

Двом вихователям одеського притулку, в якому катували дітей, оголосили підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:07 | 3.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Прокурори оголосили підозру у невиконанні професійних обов’язків щодо охорони життя неповнолітніх двом вихователям Центру соціально-психологічної реабілітації Одеської ОДА («Світанок»).

Про це інформує пресслужба прокуратури Одещини, – передає Слідство.інфо.

“Так, сьогодні, 2-го березня, прокурори Одеської місцевої прокуратури № 2 повідомили про підозру двом вихователям спеціалізованого закладу у невиконанні професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх внаслідок недбалого до них ставлення”, – йдеться у повідомленні.

Поліція не знайшла доказів причетності співробітників ювенальної превенції до знущань над дітьми. Відповідні висновки розслідування правоохоронці надали на запит журналістів. 

Раніше повідомлялось, що до побиття дітей можуть бути причетні Володимир Жарчук та Вахтанг Трапаїдзе. Проте, як стверджують вихованці дитячого центру, правоохоронці їх не опитували. 

Поліція провела службове розслідування після публікації матеріалу “Жорстокий світанок” про знущання над вихованцями центру. У ньому йшлося про трьох поліцейських ювенальної превенції Андрія Крецула та вже згаданих Жарчука та Трапаїдзе, які могли знущатись над дітьми. 

У ході службового розслідування інформація підтвердилась лише щодо Крецула. Його ж раніше звільнили. 

Нагадаємо, в одеському притулку ґвалтували, били та знущалися з дітей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер