<

Двом блогерам, які знущалися з дівчат оголосили про підозру: їм загрожує до 7 років позбавлення волі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 2.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
918
/ Коментарі відсутні

Поліція Київщини оголосила про підозру організаторам п’яних вечірок у столиці. В мережі Інтернет були поширені фото та відео з вечірок, де молоді люди вживали алкоголь, принижували та кривдили дівчат.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Нацполіції України.

“1 лютого слідчі поліції Київщини разом з оперативниками кримінальної поліції Нацполіції та прокурорами столичної області провели обшуки за місцем мешкання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області”, — повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Правоохоронці встановили, що організаторами розваг та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які поширювали порноконтент в соціальних мережах.

В ході обшуків у зловмисників вилучили речі для створення порноконтенту, мобільні телефони, готівку.

“Наразі двох організаторів затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Обом фігурантам оголошено про підозру за ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів”, — зазначив керівник поліції Київської області.

Санкція статті передбачає позбавлення волі до 7 років.

Слідчі Київщини звертаються до суду з клопотанням про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Наразі встановлюються інші потерпілі від злочинної діяльності фігурантів.

Як раніше писали, 1-го лютого у Києві правоохоронці провели обшуки в організаторів так званих «п’яних вечірок», на яких дівчат могли «накачувати» алкоголем та домагалися їх.

У Мережі напередодні стався скандал, через те, що нібито група хлопців споювала дівчат, знімала їх напівоголеними, непритомними та п’яними, вчиняла сексуальне насилля, а відео – зливала в соцмережу.

Скандальні блогери родом з Івано-Франківської області, вони нібито недавно переїхали до столиці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа