<

Двох водіїв у стані алкогольного сп’яніння затримали у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 19.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Луцьку виявили 2 нетверезих водіїв та неадекватного чоловіка, який приймав наркотичні речовини. Одного водія – жінку зупинили за порушення ПДР, а про іншого – повідомили небайдужі громадяни.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Перший водій видав себе тим, що не увімкнув покажчик повороту на проспекті Соборності. 37-річна жінка за кермом Daewoo Lanos мала ознаки сп’яніння, що згодом підтвердила перевірка – 1, 42 проміле. На порушницю оформили необхідні матеріали.

Про іншого керманича з підозрою на стан сп’яніння повідомили небайдужі громадяни. Водія Volkswagen crafter патрульні виявили по вулиці Конякіна. Пройти огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився, чим автоматично визнав свою провину. На нього оформили протокол.

А вже вночі на службу 102 надійшло повідомлення, що з квартири кричить невідома особа про допомогу. На місці події, по вулиці Шевченка, патрульні виявили 30-річного громадянина, який жалівся, що йому погано, адже вживав наркотичні речовини. Усередині інспектори знайшли речовини, схожі на канабіс і спайс. Чоловіка затримали, а далі на місці працювала слідчо-оперативна група.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця