<

Двох співробітників поліції Києва затримали за хабар $50 тисяч‍

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 23.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

22-го жовтня правоохоронці затримали двох поліцейських, які отримали хабар розміром $50 тис. від підозрюваного у наркоторгівлі.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

“Після отримання вказаної суми обох учасників злочинної групи: капітана поліції – старшого слідчого слідчого відділу та лейтенанта – слідчого відділення розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого відділу Подільського управління поліції ГУ НП у Києві затримано”, – зазначили у відомстві.

Організатором злочинної групи виявився оперуповноважений столичного відділу Управління протидії наркозлочинності ГУ НП, капітан поліції. Він разом із двома затриманими офіцерами вимагав хабар від чоловіка розміром $50 тис.

Щодо чоловіка, в якого вимагали хабар, вже проводилося досудове розслідування за ст. 311 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів).

Правоохоронці обіцяли зловмиснику за хабар не реєструвати щодо нього додатковий епізод за ст. 306 КК України (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркозасобів) та не ініціювати питання про арешт.

“Щодо всіх фігурантів готується підозра у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України”, – йдеться у повідомленні.

Наразі прокуратура встановлює місцезнаходження організатора злочинної групи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок