<

Двох чоловіків, серед яких – волинянин, судитимуть за ввезення в Україну нарковмісних таблеток

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:11 | 4.08.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

За контрабанду із Євросоюзу прекурсорів в особливо великих розмірах та вчинення наркозлочинів в Україні судитимуть 33-річного волинянина та 43-річного мешканця Рівненщини.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Чоловіків обвинувачують у придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також незаконному збуті прекурсорів і незаконному поводженні зі зброєю (ст. 311, ст. 263 КК України), а молодшого з них – ще і у контрабанді прекурсорів в особливо великих розмірах та контрабанді зброї (ч.3 ст. 305, ч.1 ст. 201 ККУ).

У грудні 2019 року волинянин, придбавши півтори тисячі таблеток із вмістом псевдоефедрину, перевіз їх на територію сусідньої області та залишив у таємному місці, передавши таким чином мешканцю Рівненщини, в оселі якого їх згодом і виявили правоохоронці.

У березні 2020 року волинянина затримали у міжнародному пункті пропуску “Ягодин” Волинської митниці ДФС, коли він намагався ввезти в Україну майже пів тисячі таблеток із вмістом псевдоефедрину.

Окрім того, у молодшого із обвинувачених вилучили незаконно ввезений з-за кордону кастет, а у старшого – пістолет «EKOL» із набоями.

Обох громадян очікує лава підсудних.

Фото ілюстративне




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер