<

Двоє чоловіків намагалися викрасти школярку в Київській області, напоївши її невідомою речовиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:24 | 6.05.2021 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Двоє зловмисників напоїли 14-річну дівчину невідомою речовиною і намагалися її викрасти у Білій Церкві Київської області. Потерпіла сама зателефонувала до поліції, але не могла чітко пояснити, куди її вивезли.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Білої Церкви.

Так, дівчина у розмові з копами сказала, що не розуміє, де перебуває. Крім того, патрульні зрозуміли, що вона не може розмовляти. Інспектори припускали, що на момент телефонної бесіди поруч із нею перебували зловмисники, оскільки дівчина почала відповідати на запитання копів у незвичайному форматі.

Згодом патрульні з’ясували, що школярка перебуває в авто, вийти з якого вона не могла. Річ у тім, що невідомі, залишавши її наодинці в легковику, авто зачиняли, а місце дислокації швидко змінювали. У результаті дівчині вдалося описати марку автівки та місцевість, де вона перебувала.

Дівчину виявили інспектори на околиці міста, біля АЗС. На очах поліцейських вона втратила свідомість. Постраждалій надалі  домедичну допомогу і викликали лікарів. Дитину ушпиталили, вона нині перебуває під наглядом лікарів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця