<

Двох катів Бучі засудили до 12 років в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:06 | 3.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
386
/ 1 коментар

Двох російських військових, які катували мешканців Бучанського району, засудили до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Як зазначає Офіс генерального прокурора, обидва військові країни-агресора вдерлися до приватного будинку і, погрожуючи зброєю, били та катували чотирьох чоловіків на очах жінок і малолітніх дітей. Проти малечі і жінок також погрожували застосувати зброю. Після знущань окупанти забрали гроші та цінні речі, які належали постраждалим.

“Прокурори у суді довели, що на початку березня 2022 року військовослужбовці 5-ї окремої танкової бригади ЗС РФ в/ч 46108 м. Улан-Уде, перебуваючи у селі Бузова Бучанського району Київської області, жорстоко поводилися з місцевим населенням, серед яких були жінки та діти”, – йдеться у повідомленні.

Суд після публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Львівської обласної прокуратури визнав двох військовослужбовців ЗС рф винними у порушенні законів і звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Їх засуджено до 12 років позбавлення волі.




один коментар
  1. Ще в дупцю їх треба було цьомнути та насварити но! но! но!….
    Війна в країні , воєнний стан, не раціональніше розстріляти виродків вузькооких десь на якійсь площі за знущання та зґвалтування???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер