<

Двох героїв з Волині впізнали провівши аналіз ДНК

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:26 | 23.02.2015 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Двох мешканців області опізнано за результатами ДНК, одначе поки їхні прізвища не оприлюднюють. Голова облдержадміністрації наголосив: імена повідомлять, коли матимуть остаточні результати аналізів.

Відтак, усі присутні на оперативній нараді хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, а також тих, хто поліг у результаті теракту у Харкові, – стало відомо під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації.

– Негативна тенденція гибелі наших вояків триває, – зауважив Володимир Гунчик. – Розуміємо, як тяжко сім’ям та родинам загиблих. Ще раз хочу попросити всіх представників влади шанувати пам’ять тих, хто загинув, зробити все, аби хоча б трішки зменшити біль втрати рідних, але при цьому пам’ятати: маємо об’єднатися перед загрозою, що постала перед країною. Учора в Луцьку, в інших містах, в усій країні відбувалися мирні акції. І наші вороги не могли змиритися з тим, що Україна згуртувалася й вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні, й показали своє справжнє нутро. А відтак трагічні події у Харкові свідчать: ми не маємо права розслабитися й робити акцент лише на бойових діях у зоні АТО. Війна іде за наші мізки, погляди, міркування. Зрозуміло, що агресор не зупиниться на Дебальцевому. Головне завдання – дестабілізація ситуації в Україні, не дати можливості проводити реформи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок