<

Дві дівчини із Волині змагатимуться за корону «Міс Україна 2018»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:49 | 16.09.2018 / Новини /
Перегляди
34
/ Коментарі відсутні

Волинянки Мирослава Буденчук та Наталія Оверчук змагатимуться за звання найкрасивішої дівчини на конкурсі “Міс Україна 2018”. Конкурс відбудеться 20 вересня.

Про це пише видання ВолиньПост з посиланням на сюжет 12 каналу.

Наталія Оверчук родом із Горохівщини, але вже має титул “Віце-міс Львова” і живе за межами Волині.

“Я впевнена у своїх силах і спокійна. Ще після конкурсу “Міс Львів” я навчилася бути спокійною, бо хвилювання ні до чого доброго не приведуть. Також не завжди ті, хто лізе в перші ряди, перемагають. Вважаю, що потрібно ставити перед собою нові та високі цілі і не зупинятися на досягнутому”, – розповіла Наталія Оверчук.

Друга учасниця, Мирослава Буденчук, – уроженка Луцька. Хоче працювати у сфері містобудування.

“Я в школі була відмінницею, і цей синдром іде за мною життям, завжди хочеться робити найкраще. Попадаючи в середовище таких же лідерів, як ти, важко не піддатися стресу. Та в якийсь момент розумієш, що це всього лише конкурс і виграє лише одна. Тому все, що залежить від тебе – це відпрацювати на повну силу і вижати з себе максимум, а оцінка буде за журі. І нехай переможе найкраща”, – каже друга учасниця.

Наразі дівчата перебувають у тренувальному таборі під Києвом. Конкурсантки мають дуже напружений графік, повністю розписане харчування, силові тренування, майстер-класи та репетиції до шоу.

Фото взяті з сайту missukraine.ua




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер