<

Два російських винищувачі Су-34 зіткнулися над Японським морем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 18.01.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 11

У Росії на Далекому Сході в п’ятницю, 18 січня, під час навчально-тренувального польоту над акваторією Японського моря зіткнулися два винищувачі-бомбардувальники Су-34.

Аварія сталася під час відпрацювання маневрування на відстані 35 кілометрів від берега. Один із винищувачів розбився, про долю іншого наразі невідомо. Пілотам літака, що зазнав катастрофи, вдалося катапультуватися, їх згодом було знайдено живими під час рятувальної операції у Японському морі. Стан льотчиків задовільний,
інформує DW.

Рятувальна операція тривала в складних метеорологічних умовах. У ній була задіяна авіація, шість військових кораблів і два цивільних риболовецьких судна. Пошуки екіпажу другого Су-34 тривають.

У міноборони РФ повідомили, що під час зіткнення обидва літаки не мали на борту боєкомплектів.




коментарів: 11
  1. Раша.145млн. За 20 років нема альтернативи. Ніби не шукають добра від добра,але ж його не бувало і всі знають не буде. Живуть для дяді. Без дяді як жити жахає,бо сущі раби не знають дороги без пастуха. То буде так далі.скільки б не падало. Поки не впаде все. Як впаде нічому буде лишитись,бо це не нація,не край,а сброд в ярмі. І величі нема,бо скілки б геніїв і перемог не було б, а все визначають дві біди пянство і злодійство. Вони наслідки безнадійності рабства мас, бо нема традиції виживання народу, бот нема ж народу,є імперський зброд,якого поять ,щоб терпів,а краде,бо бере приклад з старшаків,тільки масштаби різні. Вихід трансформація в національні держави,як в людей. Тупо впиратись цьому і не вихід і безвідповідальність перед дітьми,зневага дідів. Змиріться,ви не росія, а кацапія,станьье иоюою ,живіть поживайте й доюра наживайте. А то велич на величі,а всі холопи,треть в тюрмі,треть в ярмі,а треть в землі. Де ще так є і чому так тільки в вас. Рассєя пора собратись умом.

  2. всі літаки впадуть.. потім міст розвалиться.. потім булава не полетить… потім Сев.поток-2 не побудують… а потім Україна стане великою державою і дожене зімбабву… оце життя настане !

    • один з них був амером, другий – патріотом… на одному літаку… кажуть, штурвал не поділили…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа