<

Два місяці війни: як змінилися ціни на продукти на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:06 | 25.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
975
/ коментарі 2

Ціни на споживчих ринках області в березні зросли в порівнянні з попереднім місяцем на 3,6 %. Найбільше здорожчали фрукти.

Загалом в Україні споживчі ціни за місяць виросли на 4,5 %, пише Суспільне з посиланням на дані обласного управління статистки.

В березні ціни на їжу та безалкогольні напої зросли на 4,4 %. Найбільше, на 24,6 %, подорожчали фрукти. Овочі – на 6,8 %. Підвищились також ціни на рис, Хліб та хлібобулочні вироби, яйця та молоко.

Соняшникова олія зросла в ціні на 9,2 %, риба та продукти з риби – на 6,1 %, Також у списку продуктів, вартість яких зросла: макаронні вироби, сири, сметана, м’ясо птиці та кисломолочна продукція.

Одяг і взуття подорожчали на 8,7 %. Підвищення цін на транспорт на 4,5 % спричинено зростанням цін на паливо та мастила на 10,2 %.

Водночас в обласному управлінні статистики зазначили, що деякі продукти в березні, навпаки, подешевшали. Йдеться про яловичину, телятину та свинину. Цукор за попередній місяць впав у ціні на 0,5 %, з початку року – на 1,8 %.




коментарів: 2
  1. Підвищення цін на транспорт на 4,5 % спричинено зростанням цін на паливо та мастила на 10,2 %.???? Газ автомобільний з 18 став 30, бензин 25 став 35, про дизель взагалі мовчу! Хто цю бредятину про 10% пише і навіщо?

  2. Одночасно зменшують заробітну плату, або як у шахтарів – виплата раз на три місяці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер