<

ДУС повідомило нову вартість ремонту Офісу президента після акції на підтримку Стерненка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:45 | 9.04.2021 / Новини / , , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Державне управління справами оцінило роботи із ремонту та відновлення будівлі та прилеглої території Офісу президента після акції прихильників Сергія Стерненка у 1 571 610 гривень.

Про це йдеться у відповіді ДУС на запит Радіо Свобода.

“За результатами проведеного експертного будівельно-технічного дослідження приватним науково-виробничим підприємством “Спектр” встановлено, що орієнтовна вартість робіт із ремонту та відновлення конструктивних елементів оздоблення фасаду, вхідної групи та прилеглої території адміністративного будинку – пам’ятки архітектури місцевого значення за адресою: місто Київ, вулиця Банкова 11, складає 1 571 610 гривень”, – йдеться у повідмоленні.

У відповіді йдеться, що до цієї суми входять:

  • очищення (миття) фасаду і мощення площі – 297 тисяч гривень;
  • ремонт дверних блоків (9 штук) – 1 158 600 гривень;
  • ремонт вікон – 85 тисяч гривень;
  • непередбачувані і додаткові роботи та покриття ризиків – 30 810 гривень.

Раніше в Офісі президента України повідомили, що крім відновлення фасаду, пошкодженого під час акції протесту на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка 20 березня, потрібен також ремонт окремих приміщень всередині будівлі президентської канцелярії.

В ОПУ запевнили, що «ДУС вибиратиме компанії, що мають спроможності виконати необхідні роботи й вартість послуг яких буде найменшою».

«Державне управління справами публічно відзвітує про всі виконані роботи», – йдеться в повідомленні.

Раніше ДУС оцінило відновлювальні роботи у два мільйони гривень.

Акція на підтримку Стерненка відбулася ввечері 20 березня під будівлею Офісу президента України на вулиці Банковій у Києві.

Під час акції була розмальована написами протестувальників частина фасаду будівлі і розбиті кілька шибок, а будівлю закидали фальшфаєрами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця