<

Дуда обіцяє сприяти відкриттю волинського пункту пропуску на українсько-польському кордоні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 20.09.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Президент Польщі Анджей Дуда 17-го вересня пообіцяв сприяти у відкритті нового пункту пропуску на польсько-українському кордоні між Люблінським воєводством та Волинською областю.

Про це Дуда заявив у середу під час відвідання міста Влодава на південному сході Польщі, розташованого неподалік кордону з Україною, повідомляє Укрінформ.

“Якщо є воля з української сторони, то з нашої вона також може бути. Можу обіцяти наступне: хоча я не вирішую питання про прикордонні пункти (це рішення, які приймає уряд), але обіцяю підтримувати цю ініціативу”, – заявив Дуда.

Президент РП зауважив, що про збільшення пунктів пропуску на польсько-українському кордоні його просив під час нещодавнього візиту до Варшави Президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, на відрізку кордону України з Польщею у Волинській області функціонує лише два пункти пропуску: “Ягодин-Дорогуськ” та “Устилуг-Зосін”.

Поблизу міста Влодава на українсько-польському кордоні періодично розгортається тимчасовий пункт пропуску “Адамчуки-Збереже” під час щорічних Днів добросусідства у серпні. В цьому році в рамках цих днів тимчасовий пункт “Адамчуки-Збереже” упродовж трьох днів перетинався в обидва боки понад 32 тис. рази.




коментарів: 2
  1. А, що Морозовичи – Крилув?
    Три богатирі ніяк не взмозі за стільки років вирішити проблему?
    Чи як завжди, одна і таж відмазка – “це не наше повноваження”?
    Вже, вибачте профукали і район! Та й, що на протязі 20 -ти років в Нововолинську було зроблено тими богатирями? Нічого. Тільки пхали носа в усі справи, а потім ті справи всі порозвалювалися. Та всі це знають, тільки мовчать, чомусь?

    • Був би перехід Морозвичи Крилув, то може не такою кепською була б доля Новіку та Іваничі. Що ж попереду в нас місцеві вибори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер