<

Дубінського виключили з партії «Слуга народу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 15.03.2021 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Народного депутата Олександра Дубінського виключено із членів політичної партії «Слуга Народу» за порушення статуту та непокору керівним органам партії. 

Про рішення щодо Дубінського йдеться у розпорядженні голови партії Олександра Корнієнка, – повідомляють на сайті партії.

Нардеп може оскаржити рішення про виключення на наступному з’їзді “Слуги народу”.

У розпорядженні Корнієнко пояснює, що Дубінський порушив статут та дискредитував “Слугу Народу”.

Так, 14-го березня на офіційних зборах київської обласної організації “Слуги Народу” керівником замість Дубінського обрали нардепа Андрія Мотовиловця.

Водночас, Дубінський 14-го березня скликав власний захід, де ухвалив рішення про переобрання голови та обрання членів політради Київської обласної організації “Слуги Народу”.

Відзначається, що таке рішення не можуть приймати без затвердження голови партії та погодження головами політради та Національної ради громад, а Корнієнко на збори під керівництвом Дубінського дозволу не давав.

Корнієнко під час брифінгу у ВР додав, що тепер “зелений колір більше не тяготіє над Дубінським і тепер він може обирати будь-який із інших кольорів”. 

Нагадаємо, 2-го лютого Дубінського виключили із політичної фракції «Слуга народу». Дещо раніше США ввели санкції проти Дубінського через зв’язок із Росією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа