<

ДТП у Володимирі-Волинському: автівка зіткнулася з автобусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:03 | 10.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
6
/ коментарів 7

У Володимирі-Волинському на перехресті вулиць Ковельської та Данила Галицького автомобіль «Нива» в‘їхав у рейсовий автобус «ПАЗ».

Про це повідомила 10-го березня у групі фейсбук ВолодимирІнфо Віталіна Макарик, опублікувавши фото.

«Знову ДТП на цій проблемній ділянці», – йдеться у дописі.

Деталі пригоди поки невідомі.

Додамо, що на перехресті вулиць Данила Галицького, Ковельської та Луцької у Володимирі-Волинському періодично трапляються ДТП. У народі це перехрестя називають «проблемним».

Водії у коментарях до дописів про аварії пропонують міській вдалі вирішити це питання, наприклад, облаштуванням на цьому місці кільцевого руху.




коментарів: 7
  1. Все що там треба світлофор від базару перенести ближче до перехрестя. Роботи на один день, так ні краще нічого не чіпати. У місцевих волосся дибки встає коли перетинають це перехрестя.

    • Зробити там кільце то для наших завдання на 2,5 роки + розпил бабла, то по перше. А як організувати рух пішоходів? перед кожним виїздом на кільце ставити по світлофору? бо в час пік люди біля базару снують як мурахи і проїхати автомобілю через “зебру” буде нереально.
      А тому хай наші “слуги народу” піднапряжуться і змісять світлофор

  2. Кільце не треба просто замість світлофора шо біля ринку зробити пішохід або незалежний світлофор від того що на перехресті

  3. Давно пора змістити світлофор, аварій там останнім часом збільшується.

  4. Треба зробити підземний перехід біля базару і біля копійки, і прибрати з Луцької на цій ділянці зебри, так само щось вирішити з парковкою біля салюту. Кільце там нічим не допоможе!!!!!

  5. Потрібно правильно відрегулювати роботу світлофорів. А саме: збільшити паузу між переключеннями,тобто дати орієнтовно 5-10 секунд для автомобілів на всі чотири світлофори червоне світло. Це дасть змогу водіям закінчити маневр і покинути перехрестя. Зараз алгоритм такий, що не дає можливості це зробити.Все дуже ж просто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер