<

ДТП у Києві: п’яний водій вантажівки в’їхав у автівки. Постраждала жінка, яка на зустрічній знімала місце події

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:37 | 9.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні


8-го грудня в Києві на перехресті вулиць Скляренко та Куренівської в Києві сталася аварія, унаслідок якої госпіталізовано одну особу.

Згідно з інформацією, Audi (JCS057 Lt) та Hyundai (AA4872EC) зупинилися на червоний сигнал світлофору. Через декілька миттєвостей у них на високій швидкості влетів MAN (AI4517CE), –
повідомляє “Київ Оперативний“.

“Влетів не через те, що автівки екстрено зупинилися, а через те, що водій вантажівки – Юрко набуханий у хлам. Драгер показав 2,16 проміле”, – йдеться у повідомленні.

При цьому, як зазначають свідки, спочатку аварія обійшлася без потерпілих, незважаючи на те, що автівки дуже потрощило. Однак власниця Hyundai вирішила зафільмувати ДТП для суду.

“І коли вона здійснювала фіксацію – відійшла на зустрічну смугу, де в цей момент їхав таксист на Chevrolet (BK5310BO). Він вирішив об‘їхати аварію по зустрічній смузі, майже не скидаючи швидкість”, – розповіли свідки.

За їх словами, удар був настільки сильним, що жінка зробила декілька обертів у повітрі перш ніж впасти на асфальт. Постраждалу госпіталізувано.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця