<

ДТП у Києві: п’яний водій на Lexus в’їхав у перехожих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:48 | 12.11.2019 / Новини /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Ввечері 10-го листопада у Києві біля станції метро “Осокорки” на проспекті Миколи Бажана відбулася аварія. 

Унаслідок зіткнення авто вилетіло на тротуар, де знесло перехожих: 20-річна дівчина загинула на місці, 23-річного хлопця госпіталізували, – повідомляє ТСН.

Близько опівночі до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що біля станції метро «Осокорки» на проспекті Миколи Бажана автомобіль збив пішоходів. На місці працювали патрульні поліцейські, спеціалізована слідча група Головного управління та слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції, – інформує відділ комунікації поліції Києва.

Поліцейські встановили, що відбулося зіткнення автомобілів, внаслідок чого «Лексус» у некерованому стані виїхав за межі проїжджої частини, де на тротуарі скоїв наїзд на двох перехожих. У результаті автопригоди 20-річна киянка від отриманих травм загинула на місці, а 23-річного місцевого мешканця з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу.

За попередніми даними, 21-річний водій «Лексуса» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Згодом додали, що винуватцю ДТП повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Слідчі звертаються до суду із клопотанням щодо його арешту. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа