<

ДТП із нардепом Трухіним: розповіли, хто був за кермом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 8.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
758
/ Коментарі відсутні

У ДБР вивчили матеріали з відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування авто нардепа Олександра Трухіна у день ДТП.

Про це повідомила пресслужба у Державному бюро розслідувань.

«Слідчі Бюро виявили, що на усіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 перебувала особа в одязі червоного кольору. Зокрема, це зафіксувала й остання, на той час робоча камера, розташована у центрі міста Бориспіль», – йдеться в повідомленні.

Водночас у бюро зазначили, що на ділянці дороги, де сталася аварія, камери спостереження були демонтовані.

Зазначається, що після початку розслідування ДБР зверталося офіційно до поліції, щоб надали усі матеріали, але з невідомих причин ці матеріали надані не були.

«До Інтернет-видання “УП” зроблено запит із проханням надати усі наявні матеріали дослідження та вказати джерела їх надходження. Також Бюро з’ясовує, чому це відео не було передано слідчим на відповідний запит до Міністерства внутрішніх справ. Допитана значна кількість свідків, у тому числі народний депутат, інші учасники пригоди, поліцейські», – додали в ДБР.

В Бюро також нагадали, що сьогодні на допит як свідка слідчі Бюро викликали повторно поліцейського, відео з камери якого поширило інтернет-видання.

Слідчі мають з’ясувати, чому він не повідомив на попередньому допиті у ДБР цю інформацію. Оголошувати підозру поліцейському слідчі не планують. ДБР вчергове закликає всіх, хто має будь-яку додаткову інформацію щодо обставин ДТП передати її слідчим.

Аварія з участю автівки нардепа партії «Слуга народу» Олександра Трухіна сталася 23-го серпня 2021 року о 15:45 на Бориспільській трасі поблизу Києва.

За даними ЗМІ, Трухін за кермом Audi не дотримався безпечної дистанції та на великій швидкості в’їхав в автомобіль Ford, який своєю чергою протаранив автомобіль Daewoo.

За даними свідків, Трухін мав ознаки алкогольного сп’яніння, але офіційного підтвердження цьому немає. У Нацполіції факт ДТП підтвердили, однак імен учасників не назвали.

Пізніше понад 30 медіа спочатку розмістили, а потім видалили інформацію про те, що нардеп потрапив у ДТП.

Нагадаємо: Провели журналістське розслідування щодо резонансної ДТП за участю депутата від «Слуги народу»: як відреагував Зеленський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця