<

«ДТЕК» оштрафували та звинуватили у підключенні до мереж маєтку Ахметова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:23 | 17.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Національна комісія з держрегулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) виявила численні порушення в роботі компанії олігарха Ріната Ахметова «ДТЕК Київські електромережі». Підприємство оштрафували на 1,7 мільйона гривень.

Про це повідомила пресслужба НКРЕКП, – передає Громадське.

Так, підприємство олігарха звинуватили у тому, що воно надало неправдиву інформацію про показники безперервності електропостачання, несвоєчасно приєднувало споживачів до системи розподілу електроенергії, а також не дотримувалося показників якості послуг із розподілу електроенергії.

Під час засідання членкиня НКРЕКП Ольга Бабій розповіла, що компанія Ахметова несанкціоновано приєднала до електромережі один із об’єктів у селі Плюти, що на Київщині: «Формально, за документами, це санаторій, а фізично — це житло Ріната Леонідовича».

Членкиня Комісії зазначила, що цей об’єкт розташований за межами території ліцензійної діяльності компанії. Через це компанію Ахметова зобов’язали до 20 травня 2021 року надати НКРЕКП оновлені відомості про місця здійснення господарської діяльності.

Як передає «Європейська правда», у «ДТЕК Київські електромережі» заявили, що компанію не штрафували через підключення об’єкта у селі Плюти. Там додали, що нібито під’єднали будинок цілком законно — після звернення клієнта.

А ще у «ДТЕК» заявили, що зі штрафом не погоджуються. Там кажуть, що всі скарги клієнтів нібито усунули до початку перевірки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер