<

Дружина воїна АТО з Володимира-Волинського попросила очільника Волині допомогти у вирішенні квартирного питання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:29 | 4.04.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Дружина воїна АТО з Володимира-Волинського попросила очільника Волині Володимира Гунчика посприяти у вирішенні квартирного питання. Таке прохання жінка висловила 4 квітня під час прийому громадян головою Волинської ОДА.

За словами волинянки, вони з чоловіком та донькою живуть з її батьками у двокімнатній квартирі. Але через зруйновану психіку чоловіка мешкати з батьками стає дедалі важче, – пише VIP.

«Він – інвалід першої групи після АТО, має контузію з глухотою, психічними розладами. Через це в нього постійно психічні зриви. Батьки вже від цього втомилися. Було все нормально, поки не поїхав захищати Україну», – розповіла про чоловіка жителька Володимира-Волинського.

До того ж, за її словами, у Володимирі-Волинському вони треті в черзі на отримання житла. Перед ними – сім’ї загиблих Героїв АТО. Наразі жінка не працює, бо постійно мусить бути поряд із чоловіком.

«Маю шестирічну доньку. Має йти цього року в школу, а нам навіть немає де поставити для неї стіл», – поскаржилася голові ОДА жінка.

Натомість Володимир Гунчик запевнив, що закон трактує, що за державні кошти купують житло тільки сім’ям загиблих Героїв. Утім порадив жінці зібрати необхідні документи, аби він міг з’ясувати це питання в Києві.

«Я хочу вам допомогти, але не можу порушити закон. Будемо іти законним шляхом», – додав очільник Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок