<

Дозволити фермерам торгувати на стадіоні у Луцьку: Палиця звернувся до президента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 27.04.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Нардеп Ігор Палиця звернувся до президента та прем’єра України з пропозицією обладнати стадіон «Авангард» у Луцьку для торгівлі та дозволити фермерам Волині продавати свою продукцію.

Відповідну пропозицію він опублікував на своїй сторінці у фейсбук.

“Враховуючи безвихідне становище фермерів та підприємців під час карантину, хто не має можливості продати вироблену та вирощену ними власноруч сільгосппродукцію, враховуючи бажання людей мати цінову та якісну альтернативу продовольчим супермаркетам, у місті Луцьку прорахована можливість, зі збереженням всіх санітарних норм, відкриття місця для торгівлі на території центрального стадіону”, – йдеться у дописі.

Палиця зазначає, що територія стадіону повністю огороджена, це дає можливість контролю входу та виходу, з дотриманням максимально дозволеної кількості покупців в середині чаші. З розрахунку 20 метрів квадратних на одного покупця та відстані між торговими палатками по три метри по вертикалі та горизонталі, на стадіоні може знаходитися одночасно 350 торгових палаток, 500 покупців та 250 місць для парковки авто за межами.

“Власники стадіону надають його безкоштовно: Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом» готовий закупити 350 палаток і торгове обладнання та надати його безкоштовно для користування; порядок і контроль за санітарними нормами буде здійснювати поліція і муніципальна варта.

Пане президент, пане прем’єр-міністр, ми готові забезпечити безкоштовну можливість для фермерів Волині реалізовувати свою продукцію і вижити, а для волинян отримати якісну і дешеву альтернативу”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок