<

Дощова погода не стала на заваді виборцям. У Поромівській ОТГ люди поспішають на дільниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 11.12.2016 / Іваничі / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, 11-го грудня, у Поромівській об’єднаній територіальній громаді проходять вибори. 

Нагадаємо, що Поромівська ОТГ отримала позитивний юридичний висновок і схвалення Кабміном. На голову громади претендують три кандидати: Сергій Кіреєв, Євгеній Недищук, Вікторія Бомк.

Вранці усі дільниці відрились вчасно, протягом дня спостерігачі не зафіксували проблем з порушеннями прав виборців. Зі слів членів ДВК у Лежниці, станом на 15:00 з 414 виборців проголосувало близько 250. Вони переконують, що голосування проходить спокійно, жодних порушень чи провокацій не було помічено. Явка виборців дуже активна.

“Наші люди на виборах завжди активні”, – кажуть члени комісії, які контролюють виборчий процес у приміщенні сільської бібліотеки.

У селі Бужанка чоловіки більше довіряють кандидату-жінці, а жінки голосують за гарних чоловіків. Так кажуть, жартуючи, самі мешканці.

Люди тут охоче йдуть голосувати, хоч дехто з них ледве долає дорогу до школи – саме там проходить голосування. Похилого віку виборців до дільниці проводять односельчани.

Попри вік пенсіонери йдуть на дільницю. Вони вірять, що обравши достойного кандидата на голову ОТГ зможуть поліпшити власне життя. Станом на 13:00 проголосувала третина виборців – 200 осіб.

Навіть дощова погода не перешкодила людям прийти в приміщення школи у Поромові та віддати голос за “свого” кандидата. Жителі дивляться на вибори як на обов’язок, необхідність.

У Поромові явка виборців на час перебування журналістів інтернет- видання “БУГ” була високою, станом на 14:00 сформувалася навіть черга з охочих проголосувати. Попри те, що виборчий процес проходить дуже активно, прикрих несподіванок та порушень тут не очікують.

Станом на 15:00 з 605-ти виборців проголосувало більше 300. Зауважимо, що поблизу дільниці чергують правоохоронці.

Інтернет-видання “БУГ” слідкує за ходом виборів у Поромівській ОТГ. Деталі згодом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця