<

Дорогу «Устилуг-Луцьк» потрібно ремонтувати за кошти з нашої митниці, – волинський Нардеп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 31.05.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

«Дорогу «Устилуг-Луцьк» потрібно ремонтувати за кошти з перевиконання надходжень Волинської митниці, – переконаний народний депутат Ігор Гузь.

На території його виборчого округу знаходяться два пункти пропуску – «Устилуг» та «Ягодин». На переконання депутата, кошти від перевиконання бюджету митниці повинні перш за все спрямовуватися саме на ремонти доріг, що знаходяться у тих районах, де розташовані ці митні пости.

Про це Ігор Гузь повідомив під час прес-туру з роботи пункту пропуску «Устилуг-Зосин», організований нардепом. Метою прес-туру було привернення уваги громадськості до проблем на Волинській митниці та їх вирішення.

«Я лобіюватиму це питання. Дорогу потрібно ремонтувати за напрямком «Устилуг-Луцьк» через Володимир. Люди тут працюють, перехід знаходиться саме у Володимир-Волинському районі і місцеві жителі повинні мати можливість користуватися цією дорогою», – зазначив Ігор Гузь.

Нагадаємо, торік 56 мільйонів гривень інвестували у ремонт аварійної дороги «Луцьк-Львів» через Радехів. Це вдалося зробити за рахунок перевиконання бюджету Волинської митниці, кошти з якої спрямували на ремонтні роботи. Народний депутат був одним із ініціаторів законопроекту щодо відновлення доріг за рахунок митних надходжень.
Ігор Гузь зауважив, що місцеві жителі найчастіше користуються цим автошляхом, адже їм часто доводиться їздити в обласний центр. «Траса «Устилуг-Луцьк» є надзвичайно необхідною для людей мого округу, тому я відстоюватиму надходження коштів на ремонт цієї дороги», – підсумував Ігор Гузь.

До слова, з ініціативи нардепа Уряд ще раніше передбачив понад 5 мільйонів гривень на ремонт вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському та дороги в Любомлі – понад 6 мільйонів гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця