<

Дорогу до Шацька відремонтують струменевим методом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 2.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На дорогах Волині тривають роботи з експлуатаційного утримання та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування, проводиться ліквідація ямковості та інших деформацій дорожнього покриття. 

Про це йдеться в повідомленні Служби автомобільних доріг України.

Попереду – відкриття туристичного сезону й необхідно докласти максимум зусиль, щоб забезпечити волинянам і гостям нашого краю зручні, комфортні та безпечні умови дорожнього руху.

Серед пріоритетних напрямків волинських дорожників – роботи на дорозі Т-03-02 Піща–Шацьк–Любомль–Володимир-Волинський–Павлівка–Горохів–Берестечко–Козин–/М-06/, де з 20 травня працівники підрядної організації «Експодор» на ділянці Любомль–Шацьк струменевим методом ліквідували понад 6,700 тисячі квадратних метрів ямковості. Цей метод ямкового ремонту дозволяє за робочий день одним механізмом ліквідувати понад сто квадратних метрів дефектів дорожнього покриття. Його застосовують і для ліквідації вибоїн, незначних просідань, проломів та тріщин на покритті.

Після завершення робіт ненесуть горизонтальну розмітку, позначать пішохідні переходи.

Cлужба автомобільних доріг звертається до водіїв із проханням бути пильними та уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших, а також не викидати сміття на узбіччя та проїжджу частину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер