<

Передача «Дорогі депутати. Волинь» вирушила до Верховної Ради України, щоб поспілкуватись з волинськими нардепами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:34 | 11.11.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Знімальна група програми «Дорогі депутати. Волинь» вдруге вирушила до Верховної Ради України, щоб поспілкуватись з волинськими народними обранцями. На жаль, Сергія Мартиняката Степана Івахіва ми не застали на робочому місці, проте поспілкувались з іншими депутатами.

Отож, в осінньому спецвипуску програми «Дорогі депутати. Волинь» ви побачите:

– Одне з ключових питань, яке обговорювали депутати в день нашого приїзду до Верховної Ради України, це відставка трьох міністрів. А саме: Олександра Квіташвілі (Міністр охорони здоров’я України), Володимира Демичишина (Міністр енергетики та вугільної промисловості України) таСергія Квіта (Міністр освіти і науки України). Ми поцікавились позицією волинських нардепів щодо цього кадрового питання.

– Як ви розцінюєте результати місцевих виборів на Волині? Як зміняться політичні процеси у нашій області після виборів? Чи відбудеться на Волині політична монополізація? Що про це думають волинські нардепи, дивіться у сюжеті.

– Під час нашого відвідування Парламенту ми випадково зустріли депутата Волинської обласної ради Володимира Бондаря в компанії нардепа від Блоку Петра Порошенка Олексія Гончаренка. З якою метою волинський політик приїхав до Верховної Ради України, дивіться у сюжеті.

– Досить довгий час нам не вдавалось записати інтерв’ю з депутатом-списочником від «Народного фронту» Юрієм Савчуком. Проте, під час нашого другого відвідування Верховної Ради України, нам це нарешті вдалося.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок