<

«Дорогі депутати. Волинь». Чи варто молоді цікавитись діяльністю народних депутатів?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 25.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

У тринадцятому випуску програми «Дорогі депутати. Волинь» ми приділили увагу таким темам:

Про це пише Громадське.Волинь.

• У рубриці «На слуху» пропонуємо вам до перегляду підбірку подій, які пов’язані з волинськими нардепами.
Про що заявляли волинські нардепи протягом трьох тижнів вересня і що про це писали у ЗМІ – дивіться у традиційному дайджесті.

• У рубриці «Проблеми округу»: поїздка на 19 виборчий округ разом із помічником Ігоря Гузя Андрієм Бокочем.
Ми продовжуємо серію сюжетів про спонтанні поїздки на округ з помічниками нардепів. Цього разу свою лотерею тягнув помічник Ігоря Гузя Андрій Бокоч. З ним ми поїхали у село Павлівка, Іваничівський район.

• У рубриці «Народний бліц»: чи варто молоді цікавитись діяльністю народних депутатів?
Журналісти програми «Дорогі депутати. Волинь» завітали на ІІІ Міжнародний молодіжний форум, який відбувся 15 вересня у Луцьку. Чи треба молоді цікавитись діяльністю нардепів? Таке запитання ми задали учасникам заходу. Відповіді  – насторожили.




коментарів: 4
  1. Нормальний сюжет. Все так і є. Про А.Бокоча говорити не буду. Я розкусив його на самому початку. Біля міської прокуратури під час пікету проти бездіяльності прокурора О.Шпоти. А на Ігоря Гузя надію мав. І люди, котрі зі мною – теж. Майданівець. Переслідуваний і гнаний за національну ідею, із “браслетом” на нозі. Під домашнім арештом. Холєра ясна! Не справдилось. Не вперше. То де ви чеснюсінькі і порядні депутати?? Котрі обіцяли ріг достатку та боротьбу із оргзлочинністю й корупційною мафією. Давали присягу на вірність народу України… Клялись перед громадянами у ВР, публічно, на Конституції, всенародно. І коли ви, хлопці наїстесь, врешті-решт? Не думав, Ігорю Володимировичу, що у контексті змісту агітаційних ваших біг-бордів, котрі були розвішані біля базару у Нововолинську та й в інших місцях – “Ігор прийде – порядок наведе!”, так майстерно ігноруватимуться обіцянки дані виборцям міста і округу. Ну, що ж. Маски зняті. Стволи оголені. Не ображайтесь, пане депутате.

    • Браслет був на руці;)Хто говорив про рік достатку?Пане Анатоль ви хоч раз були на передвиборчих зустрічах з Гузем? де було хоча б слово про те що все буде добре і буде в нас достаток?. Можливо Вам, пане Анатоль, раз усі такі погані і нечесні варто самому балотуватись у ВР? чи хоча б на мери міста?

  2. цікавитись варто, але глибоко вникати в політичні процеси не рекомендував би- викликає рвотні рефлекси)

  3. цікавитись варто, але глибоко вникати в політичні процеси не рекомендував би- викликає рвотні рефлекси)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер