<

Донці бійця АТО збирають кошти на лікування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 21.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Мар’яночці Веремчук з Горохова 6 серпня виповниться 5 рочків.

Маленька дівчинка з самого народження змушена боротися з підступною хворобою, – повідомляє сайт «Горохів- моє місто».

Мар’яночка народилася восьмимісячною і лікарі встановили їй чималу в’язку невтішних діагнозів. Долаючи одну за другою слабості, тепер дівча має нове заключення медиків: розлад особистості у вигляді алалії. Мама дівчинки Ірина розповіла, що ця недуга пов’язано з психікою і що через неї дівча не може розмовляти. Хоча Мар’яну постійно возять у Крупнівський реабілітаційний центр у Ківерці, але цього замало. Лікарі аргументовано рекомендують прийом вартісних ліків, у іншому випадку у найближчому часі у цього сонечка перестане розвиватися частина мозку, яка відповідає за мислення, а тоді вона не зможе піти до школи. Тоді вона стане приреченою на неповноцінність.

Доки Ірина робить усе, що в її силі, щоб урятувати дівчинку і виховує 11-річного Максимка, тато цих двох дітей Сергій Петрович Веремчук відвойовує нам мир неподалік Луганська.

Ірина ніде не працює, бо за донечкою потрібний постійний догляд. Мар’яні якнайшвидше необхідно придбати препарат «Цереброкурин», один курс лікування яким вартує 6 770 гривень. Всього таких курсів треба три, а для сім’ї ця сума є непосильною.

Волонтери і Горохівська громадська організація «Спілка учасників АТО «Щит» закликають небайдужих людей допомогти одужати донечці нашого захисника.

Кошти просять надсилайти на рахунок «Щита»:

АТ «Ощадбанк»

Горохівське ТВБВ №10002/028

місто Горохів, вулиця Шевченка, 46

МФО 303398

ЗКПО 09303328

Ідентифікаційний код: 40170028

Поточний рахунок: 26008300665172

На лікування Веремчук Мар’яни Сергіївни




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця