<

Долари та золото за сприяння слідству: в Одесі затримали на хабарі посадовця поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:13 | 10.08.2018 / Новини / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

На хабарі в 4 тисячі доларів викрили заступницю начальника одного з районних відділів Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що, використовуючи службове становище, заступник очільника райвідділу – керівник слідчого відділу систематично вимагала неправомірну вигоду від фігурантів справ за прискорення слідства, завершення досудового розслідування в їхніх інтересах та направлення матеріалів до суду, – повідомляє прес-служба СБУ.

Оперативники спецслужби затримали підполковника поліції̈ в центрі міста під час одержання неправомірної̈ вигоди у розмірі три тисячі доларів США. За вказану суму зловмисниця обіцяла потерпілому сприяння у справі по шахрайству завершити слідство та скерувати матеріали до суду.

У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці провели санкціонований обшук у робочому кабінеті чиновниці та виявили кошти загальною сумою майже чотири тисячі американських доларів США та п`ятнадцять виробів із золота.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманій про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії для встановлення інших епізодів протиправної̈ діяльності.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер