<

Добрий БУГ: позитивні новини жовтня 2019

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:58 | 1.11.2019 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Приємно читати добрі новини. Коли надворі справи йдуть до холодної зими, то так і хочеться гарячої кави, щоби зігрітися фізично, і добрих новин, щоб зігрітися духовно.

За жовтень журналісти інтернет-видання БУГ створили і поділилися не одним десятком позитивних новин. Про деякі добрі новини жовтня нагадаємо вам у статті.

Варто відзначити, що за статистикою, на жаль, добрі новини читають не так часто, як новини про політику, всілякі казуси та нещасні випадки. Тому звертаємося до читачів: якщо хочете посміхатися більше, то звертайте увагу на те, що читаєте.

1.Діана Шабас з Нововолинська, яка серед 89 дівчат з різних країн світу бере участь в конкурсі «Міс Земля-2019», розповіла про свої перші перемоги.

На своїй сторінці в фейсбук красуня повідомила, що отримала “золото” в конкурсі купальників.

2. 18-го жовтня у лісі неподалік села Біличі Іваничівського району місцеві мешканці зібралися на толоку, прибрали та вивезли цілий причіп сміття. Акцію запланували заздалегідь і назвали «Давайте подбаємо про чисте довкілля разом».

Розпочалось прибирання з самого ранку на великій галявині Біличівського лісу. Взявши до рук мішки та пакети активісти та мешканці навколишніх сіл приступили до прибирання. Також до них долучилися селищний голова Благодатного Олександр Топорівський з волонтером Корпусу Миру Девідом.

3. Спокійний із густим смачним повітрям осінній пахучий день. Фоторепортаж про Нововолинськ у деталях.

4. У жовтні ансамбль бандуристок з Нововолинська привіз першу премію з Міжнародного конкурсу «Премія Ланчіано», який пройшов в Італії.

Конкурс виконавців відбувався 25 вересня – 1 жовтня в місті Ланчіано. Взяли участь в ньому музичні колективи з різних країн – Литва, Росія, Китай та міст України, серед яких і нововолинський квінтет «Чарівниці».

Дівчата – вихованці Нововолинської школи мистецтв, викладач – Наталія Леонтіївна Солугуб.

5. Грибний сезон.

Хоча цей рік важко назвати щедрим на урожай грибів, проте осіннє “бабине літо”, яке прийшло до нас у жовтні дещо із запізненням, значно поліпшило умови для росту грибів.

Журналістка інтернет-видання “БУГ” побувала в лісі у Турійському районі та повернулася додому із повними кошиками різноманітних грибів.

6. Адреналін і драйв: змагання з мотокросу відбулися у Володимирі-Волинському

20-го жовтня учасників мотокросу і глядачів вітала траса на околиці міста, яка є однією з найкращих в Західній Україні.

Участь у змаганнях взяли спортсмени різних вікових категорій, були і початківці, і майстри спорту, виступали навіть діти.

7. Молодіжна рада Поромівської ОТГ організувала прибирання в петровському лісі: вивезли 62 мішки сміття.

19-го жовтня, за ініціативи молодіжної ради «Мармелад» Поромівської ОТГ, прибрали від сміття ліс у селі Петрове Іваничівського району.

Близько 60-ти дітей та дорослих зібрались на толоку “Зробимо ліс у селі Петрово чистим”, – розповіла секретар молодіжної ради Юлія Марчук. До прибирання також долучилися голова ОТГ Евгеній Недищук з дружиною. За його підтримки організовано вивезення скла та пластику для подальшої утилізації.

8. Осінь в регіоні Прибужжя з висоти пташиного польоту.

Осінь з висоти видовищна, особиливо спочатку. Різнобарвна та сонячна.

В осінні дні, природа дарує людям можливість насолодитись сонячними променями.

Дивовижно ця пора року виглядає з висоти.

9. 12-го жовтня в Устилузі відбувся перший «Устилуг Стравінський FEST». Проєкт став переможцем програми Уряду та Мінкульту «Малі міста – великі враження».

Як розповідають організатори, завдання фестивалю – популяризація світової спадщини та позиціонування міста Устилуг як місця пов’язаного з ім’ям геніального композитора. Це в свою чергу покликано збільшити кількість українських та зарубіжних туристів. 

10. Проєкт нововолинського молодіжного центру став кращою місцевою громадською ініціативою України.

Проєкт “Своє горнятоко”, який на початках планувався лише як місцева ініціатива від молоді для міста Нововолинська, став Кращою місцевою ініціативою у сфері екології та охорони навколишнього середовища.

11. «Подаруй радість»: акцію до міжнародного Дня людей похилого віку провели школярі Володимира-Волинського




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер