<

До волинської поліції надійшло 8 повідомлень про порушення «дня тиші»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:24 | 30.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

30 березня, у «день тиші» до поліції Волині надійшло 8 повідомлень щодо порушення виборчого законодавства. Зокрема, чотири факти пов’язані із незаконною агітацією, два  – із підкупом виборців та ще два інших факти. Усі вони зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Загалом, з початку передвиборчої кампанії органи поліції у Волинській області зареєстрували 202 заяви та повідомлення, пов’язані із можливими порушеннями виборчого процесу. 166 із них розглянуто та прийнято рішення відповідно до Закону України «Про звернення громадян». Співробітники поліції за фактами порушень виборчого законодавства склали 30 адміністративних протоколів.

Нагадаємо, що в ніч на 30 березня розпочався  «день тиші» перед виборами Президента України. У цей день, відповідно до Закону «Про вибори», забороняється проведення будь-яких агітаційних заходів, розповсюдження передвиборних агітаційних матеріалів у ЗМІ, виборчих листівок, плакатів та іншої друкованої агітації. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа