<

До військових навчань Sea Breeze в Україні вперше приєднається Японія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:33 | 6.02.2020 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сили самооборони Японії вперше візьмуть участь у цьогорічних військових навчаннях «Sea Breeze — 2020», що проходитимуть в Україні.

Про це повідомляє сайт Міноборони.

“Сили самооборони Японії вперше візьмуть участь у цьогорічних військових навчаннях «Sea Breeze — 2020»”, – йдеться у повідомленні.

В рамках заходу його учасники обговорили питання протистояння гібридним загрозам. У цьому контексті українською стороною було наголошено на важливості обміну досвідом, враховуючи спільний характер існуючих викликів та загроз, особливо що стосується кібернетичної сфери.

Заступниця Міністра оборони Україна Аліна Фролова поінформувала іноземних представників про перебіг операції Об’єднаних сил на Сході України. Також під час спілкування японську делегацію було поінформовано про мілітаризацію окупованого Російською Федерацією Кримського півострова, а також про дестабілізаційні дії, які чинить ця країна в Азово- Чорноморському регіоні.

Зазначається також, що за підсумками зустрічі міністра оборони Андрія Загороднюка та генерального директора Департаменту систем командування, управління, зв’язку, обміну інформацією і розвідки (C4) Командування Сухопутних військ Сил самооборони Японії генерал-майора Джиро Хірое окреслені основні напрями міжнародного оборонного співробітництва між Україною та Японією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок