<

До різдвяних свят у Володимирі вперше прикрасять живу ялинку, яка росте у парку «Слов’янський»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:12 | 3.12.2022 / Новини / , , /
Перегляди
1749
/ Коментарі відсутні

У Володимирі до новорічно-різдвяних свят прикрасять одну із ялинок, що росте у парку «Слов’янський», біля якої дорослі та діти зможуть хоча б на трішки перенестись у святкову атмосферу.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив мер Володимира Ігор Пальонка.

Цього року українцям, на жаль, не до різдвяних свят, адже замість того, щоб планувати святкування та закупівлю подарунків, кожен думає, як пережити цю складну зиму та де і за що придбати генератор, акумулятор чи інші альтернативні джерела енергії.

“Та не зважаючи на це, життя триває і на частинку казки та різдвяної магії заслуговує кожен з нас, а особливо наймолодші володимирчани, дитинство яких минає у такий важкий час”, – йдеться у дописі.

Працівники комунального підприємства “Полігон” уже почали облаштовувати територію біля ялинки. На газоні зроблять спеціальний настил, будиночок для торгівлі та лавки, які знаходяться поруч, перенесуть, а саму територію огородять.

Підготовчі роботи планують завершити до 15 грудня, тож уже до Дня Миколая дітвору потішить святково вбрана вічнозелена красуня.

“Про світлову ілюмінацію, з огляду на теперішню енергетичну кризу, поки що не йдеться, проте, сподіваюсь, що зможемо засвітити ялинку хоча б на короткий період на свята – Святого Миколая, Різдво та Новий рік”, – додав Ігор Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер