<

До операції лишилось два дні: важкохворій дівчинці з Горохівщини потрібно зібрати ще 18,5 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 9.12.2019 / Новини / /
Перегляди
291
/ Коментарі відсутні

На 11-те грудня 9-річній Вікторії Павлік із села Скобелка Горохівського району, хворій на ДЦП, має прогресуючу гідроцефалію головного мозку та ще низку захворювань, призначили операцію вартістю у 40 тисяч гривень, щоб дитина змогла сісти та спробувати стати на ніжки.

За допомогою небайдужих батькам хворої дівчинки вдалось назбирати вже понад 21 тисячу гривень, терміново необхідно знайти ще 18,5 тисяч гривень, про це вони повідомили інтернет-виданню “БУГ”.

Нагадаємо, що у Вінницькому медичному центрі взялися поставити дівчинку на ноги, адже вона не ходить. Операцію “Фібротомія пошкоджених м’язів на всіх проблемних сегментах” призначили вже на 11-те грудня 2019-го року. Родині терміново потрібно назбирати 40 тисяч гривень за цей короткий термін.

Батьки Вікторії Павлік Звертаються до усіх небайдужих допомогти зібрати таку необхідну суму, адже операція має відбутися уже за два дні.

Рахунок у ПриватБанку: 5168 7427 1002 1423, – мама Павлік Леся Олексіївна, тел. 097 873 16 63.

Нагадаємо, у Вікторії Павлік, що народилася із трійні, із села Скобелка на Горохівщині прогресуюча гідроцефалія головного мозку ДЦП та ще низка захворювань. Хворобу супроводжують постійні приступи, щоб якось їх полегшити, дитині дають препарати з наркотичним вмістом. Дитині необхідна дороговартісна операція в Ізраїлі, яка вартує 100 тисяч доларів США, але батьки роками не можуть зібрати цієї суми. Тож роблять, хоча б маленькі кроки, щоб життя дити стало легшим.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок