<

До місцевих бюджетів Волині надійшло більше 900 мільйонів гривень податків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 10.08.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За підсумками семи місяці 2015 року на Волині до місцевих скарбниць надійшло 901,7 мільйона гривень податкових платежів. Це на 30,2 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

«Таке суттєве зростання надходжень до місцевих бюджетів – не межа, оскільки не всі територіальні громади повною мірою використовують свій ресурс для оподаткування», – наголосив під час зустрічі з головами райдержадміністрацій начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Як зазначив керівник ГУ відомства в області, потенціал для податкових надходжень, зважаючи на наявність тіньової зайнятості та частково нелегального ринку підакцизної продукції, мають майже всі територіальні громади.

«Ми неодноразово пропонували всім головам сільських, селищних та міських рад вести паспорт територіальної громади, у якому має відображатися  весь місцевий ресурс і потенціал для податкових надходжень. Ті громади, які дослухалися до нашої позиції, вже отримали додаткові кошти в бюджет, зокрема від акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції, плати за землю і ПДФО», – підсумував Віталій Чуй.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця