<

Дніпропетровщину обстріляли з «Ураганів»: є поранені, одна жінка загинула

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 13.06.2022 / Новини / , , /
Перегляди
133
/ Коментарі відсутні

Російські загарбники у ніч проти 13-го червня завдали удару по житловому сектору Зеленодольська. Унаслідок обстрілу поранені п’ятеро людей, одна особа загинула.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук у своєму телеграмі.

Ворожі снаряди поцілили по житлових багатоповерхівках, влучивши у квартиру. Внаслідок обстрілу одна жінка загинула. Є поранені, серед яких три жінки та двоє чоловіків.

Постраждалих госпіталізували до лікарні. Їм надається вся необхідна допомога. Також вночі окупанти знову вдарили по Великій Костромці. Поцілили в житловий будинок, внаслідок чого сталася пожежа. Зачепило і лінії електро- та газопостачання. Постраждалих немає.

«В інших громадах області наразі ситуація контрольована. Попри ворожі обстріли українські захисники міцно тримають оборону. Війна триває і вона зовсім поруч. Російські нелюди мають відповісти за свої злочини», – підкреслив Лукашук.

Очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул наголосив, що «Ураган» гатить забороненими касетними боєприпасами. За даними Вілкула, внаслідок обстрілу є прямі влучення у квартири багатоповерхівок.

Додамо, що 12-го червня ворог також гатив з «Ураганів». Окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини. Внаслідок «прильотів» загинула жінка та зруйновано будинки. Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, ворог обстріляв одразу Синельниківський та Криворізький райони області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер