<

Для морського піхотинця Михайла Діанова зібрали понад 20 мільйонів: усі гроші він віддає на лікування побратимів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:36 | 14.10.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
237
/ Коментарі відсутні

Українці зібрали понад 23 мільйони гривень для морського піхотинця Михайла Діанова, якого звільнили з російського полону. Захисник вирішив віддати кошти на лікування побратимів.

Про це у своєму фейсбуці повідомив сам Михайло Діанов.

Діанов подякував українцям і зазначив, що донати були не лише турботою, а й великою відповідальністю. Тому вони мають знайти правильне і чесне застосування.

Як розповів український захисник, від перших днів звільнення він отримав надзвичайну турботу його співвітчизників, увагу журналістів і багатьох бажаючих допомогти. Також Діанов отримав колосальну суму допомоги від простих українців – загалом 23 мільйони 430 тисяч гривень.

“Нема достатніх слів вдячності всім вам. Я планував їх витратити на лікування. Однак Рінат Ахметов і футбольний клуб “Шахтар” вирішили допомогти мені з лікуванням, з пошуком найкращих лікарів за кордоном, з підготовкою документів. Це дає мені надію, що в мене знову буде повноцінна права рука”, – заявив Діанов.

За його словами, тепер він має шанс повернути собі здорову руку і мріє, що так само він зможе допомогти й іншим хлопцям. Головна мета захисника – щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками – більше.

“Тому я вирішив спрямувати всі зібрані кошти своїм побратимам. Невдовзі я розповім про кожного, кому буде надана допомога, і готуватиму повний звіт використання ваших грошей. Ви прагнули допомогти мені одному, а, сподіваюсь, допоможете багатьом захисникам України!” – додав Діанов.

Читайте також: Я гнив повністю, – морпіх з «Азовсталі» Михайло Діанов розповів про пройдений «концтабір»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця