<

“Для мого виборчого округу держава виділила понад 12 мільйонів”, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 7.07.2016 / Новини /
Перегляди
10
/ коментарів 11

Уряд врахував пропозиції народного депутата України Ігоря Гузя  і виділив понад 12 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток його виборчого округу. Відповідно постанову Кабмін підписав учора.

Такому важливому рішенню для округу передувала зустріч народного депутата України Ігоря Гузя з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом. Кошти розподілені  між Любомльським, Іваничівським та Володимир-Волинським районами, а також містами Нововолинськ та Володимир-Волинський.

«Я намагаюся руйнувати  стереотипи. бо на жаль за довгий час люди звикли, що про їх проблеми згадують лише перед виборами а коли депутати йдуть в парламент, то про округ не дбають. Я постійно в окрузі і детально вивчаю проблеми, і знаю проблеми кожного населеного пункту. І от  понад 12 мільйонів гривень спрямуємо в округ на нагальні проблеми, окреслені разом з місцевою владою», – прокоментував Ігор Гузь.

За ці кошти заплановано зробити майже 80 дитячих та спортивних майданчиків. Гроші також підуть на ремонт закладів освіти та культури, медицини.

Також народний депутат сподівається, що ще 8 мільйонів гривень надійде восени  на нагальні проблеми регіону Прибужжя. Заявку Ігор Гузь на виділення цих коштів Уряду також подав.

До слова, у 2015 році за сприяння нардепа округ отримав майже 5, 2 мільйонів гривень.

Ігор Гузь, так само, як і торік,  особисто інспектуватиме хід робіт кожного об’єкту та освоєння державних коштів в окрузі.

На розвиток міста Володимир-Волинського цьогоріч спрямується 1,73 мільйонів гривень. Там заплановано:

– 503,7 тисячі гривень – на капремонт системи опалення ДНЗ №8 «Вишиванка» на вул. Ковельській, 144;

– 448,9 тисяч гривень – на капремонт частини фасаду зі сторони центрального входу приміщення комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №2 „Казка” на вул. Ковельська, 161;

– 299,3 тисячі гривень – на капремонт даху приміщення пральні Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання на вул. Павлова, 20%

– 79,8 тисяч гривень – на будівництво шести дитячо-спортивних майданчиків, вартістю кожного з яких сягає Парку Гагаріна у Володимирі-Волинському (у Парку Слов’янський, у парку Військового містечка, також по вул. Ковельська, 101, по вул. Луцька, 105, по вул. Сагайдачного, 5, 7).

На розвиток міста Нововолинськ виділили понад 1,3 млн гривень.

За ці кошти вдасться здійснити капітальний ремонт “Нововолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1-колегіум» за 149,6 тис. грн.

Також відбудуться ремонти таких дошкільних навчальних закладів:

– ДНЗ №1 – 99, 8 тисяч гривень; ДНЗ №2 – 149,6 тисяч гривень; ДНЗ №3 – 142,7 тисяч гривень; ДНЗ №5 – 49,9 тисяч гривень; ДНЗ №6 – 99, 8 тисяч гривень; ДНЗ №7 – 87,8 тисяч гривень;

– ДНЗ №8 у селищі Благодатне – 32,8 тисяч гривень;

– ДНЗ №9 – 35,9 тисяч гривень.

У Нововолинську ще збудуть шість дитячо-спортивних майданчиків, вартістю 79,8 тисяч гривень. Їх розташують за такими адресами: 6-й мікрорайон, 2; бульвар Шевченка, 35; мікрорайон «Шахтарський», 11; вул. Сірка, 1; на вул. Гагаріна, та «Шахтарському» мікрорайоні, 35.

У Володимир-Волинському районі на соціально-економічний розвиток спрямують понад 2 мільйонів гривень.

Реконструюють мережі вуличного освітлення по вул. Новій, Дружби, Лесі Українки у селі Льотниче Зимненської об’єднаної територіальної громади (ОТГ). На це передбачено 149,6 тисяч грн.

Відбудеться реконструкція паливної та впровадження енергозберігаючих та термореноваційних заходів в будинку культури м. Устилуг Устилузької ОТГ, що на вул. Левінцова, 18. Сума – 99,8 тисяч грн.

Також, відбудеться реконструкція і низки таких соціальних об’єктів:

– 149,6 тисяч грн. – на технічне переоснащення системи опалення Будинку культури (БК) села П’ятидні;

– 93, 9 тисяч грн. – на капремонт мережі зовнішнього освітлення по вул.Садовій в селі Шистів;

– 48, 2 тисяч грн. – на заміну вікон та дверей у в приміщенні будинку культури села Зимне;

– 199, 5 тисяч грн. – на заміну вікон та дверей у селі Березовичі.

Нові сучасні дитячо-спортивні майданчики вартістю кожного 79, 8 тисяч гривень облаштують у 17-ти селах: Хмелівка, Ласків, Бубнів, Стенжаричі, Лудин, Микитичі, Селець, Білин, Микуличі, Сусваль, Красностав, Зоря, Заріччя, Хотячів, Льотниче, Рогожани та місті Устилуг.

На розвиток Любомльського району передбачено майже 2,9 мільйонів гривень;

– 181,7 тисяч грн – на вуличне освітлення від ТП-237 в с.Гупали;

– 256,9 тисяч грн – на вуличне освітлення від ТП-236 в с.Гупали;

– 199,5 тисяч грн – на капітальний ремонт школи у селі Заболоття;

– 399,1 тисяч грн. – на капітальний ремонт даху сільського будинку культури в с.Зачернеччя;

– 79,8 тисяч – на реконструкцію дитячого майданчика в Центральному парку в м. Любомль.

Дитячо-спортивні майданчики вартістю 79,8 тисяч гривень з’являться у 22-х селах: Рівне, Нудиже, Вигнанка, Хворостів, Штунь, Столинські Смоляри, Скиби, Біличі, Радехів, Вишнів, Гуща, Заболоття, Забужжя, Запілля, Полапи, Згорани, Куснище, Машів, Олеськ, Мосир, Римачі, Підгородне.

На соціально-економічний розвиток Іваничівського району виділять майже 3 мільйонів гривень.

За ці кошти відбудуться такі роботи:

– 279,3 тисяч грн. – на капітальний ремонт приміщення клубу у селі Переславичі;

– 149,6 тисяч грн. – на капремонт даху в ЗОШ І-ІІІ ступенів у селі Мишів;

– 149,6 тисяч грн. – на капремонт БК у селі Бужанка;

– 249,4 тисячі грн – на заміну вікон та дверей у ЗОШ І ступені села Менчич;

– 119,7 тисяч грн. – на заміну санвузлів у НВК “ЗОШ І-ІІІ ст.№1-гімназія” в смт.Іваничі;

– 59,9 тисяч грн. – на заміну вікон та дверей на енергозберігаючі у БК села Завидів

Дитячо-спортивні майданчики вартістю 79, 8 тисяч гривень у Іваничівському районі розташують у 24-х селах.

Їх облаштують у таких населених пунктах: с.Павлівка, смт.Іваничі, с.Бортнів, с. Грибовиця, с. Низкиничі, с. Завидів, с. Заставне, с. Колона, с. Литовеж, с. Луковичі, с. Милятин, с. Мишів, с.Мовники, с. Морозовичі, с. Жашковичі, с. Переславичі, с. Поромів, с. Радовичі, с. Риковичі, с. Заболотці, с. Соснина, с. Стара Лішня, с. Старий Порицьк та с. Топилище.




коментарів: 11
    • Ну, дивися. Торік, 5, 2 мільйончиків пішло. Депутат Гузь вибив в держави. Освоїли, зробили об’єкти, все перевірили. Не віриш, перевір, поїдь в села і запитай. Так шо не вийшов …..єц. Так само, і в цьому році, побачать люди той ..єц. А уважному, раджу, бути уважнішому. Дякую!

    • Ой Свобода, краще б мовчала. Ні хрєна нічого не зробила, а тепер вже піартиться на початкових школах, що закривають. Піарщики так собі. Ідеї своєї не мають. Вся ідеологія побудована на критиці когось. Зробіть майданчик чи щось інше, кращий, покажіть приклад. А то все бла-бла, і в кожній газеті одне бла-бла.

  1. Народний депутат у Верховну раду обирається ЗАКОНИ для ЛЮДЕЙ приймати,, а ми спокійно спостерігаємо як нас за наші ж податки купують…А де обіцяні реформи, де позиція по злодійських субсидіях??? Нас відкрито через ком послуги, податки купка хитро…них обкрадає, а ми спостерігаємо як нашим “благодійникам” міліони ₴ , з бюджету відкрито через Облгази, Обленерго нас обкрадають .

    • А що цей депутат не пише законопроекти? чи перерахувати? Старається. Проаналізуйте, що роблять інші депутати, бігають, стріляються, і їм на все пофіг.Або ще краще – взагалі на люди не появляються. Гузь віддає себе роботі по повній програмі, і ми його за це поважаємо. Та й приклад треба брати усім.

  2. А тарифи, ціни, розбиті дороги – це що можна одним майданчиком компенсувати? Для підприємств зросли тарифи на електрику, тепер буханець хліба 10 грн. коштувати буде.

    • Слухайте, а що дітям майданчик не потрібен,чи у вас дітей ще немає. Молодець депутат, розуміє проблеми людей.

  3. “Депутаты Киевского городского совета на пленарном заседании в четверг утвердили мораторий на введение в действие с 1 июля повышенных тарифов на жилищно-коммунальные услуги. “

  4. “В свою очередь депутат фракции «Батькивщины» Валерий Гуманенко предложил Виталию Кличко как главе Ассоциации городов Украины призвать мэров других городов рассмотреть аналогичные проекты решений.”

  5. “Напомним, 30 июня депутаты Киевсовета единогласно приняли решение об обращении к парламенту и правительству о недопустимости роста цен и тарифов на жилищно-коммунальные услуги без индексации размера заработных плат и пенсий. “

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа